Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us

Search

I want to help you build a personal brand that is aligned with the big dreams you have for your business.

About

About me

Ik wil je helpen een persoonlijk merk op te bouwen dat is afgestemd op de grote dromen die jij hebt voor jouw bedrijf. Als manager Motion & Graphic design bij een internationaal bedrijf heb ik veel ervaring opgedaan die ik nu kan gebruiken om jouw dromen te verwezenlijken. We gaan samen kijken wat jouw communicatie vraagstuk is en creëren hier een passende brand strategie en identiteit voor.

Let’s create a brand your customers will go wild for!

Services

Logo design
Huisstijl / Branding
Wordpress website
Custom made webdesign
Marketing plan opzetten
Social media
Video editting

Brand strategy

Wat is jouw brand story?

Om echt een impact te maken met je brand gaan we onderzoeken wat jouw visie en missie zijn. Hierdoor creëeren we een samenhangend verhaal die de juiste doelgroep zal aantrekken en aanspreken. Als designer ga ik jouw verhaal vertalen naar een visueel concept waarmee de juiste boodschap wordt overgebracht.

Brand Identity

Een logo, kleurpallet en zelfs lettertypes brengen een bepaald gevoel en boodschap over. Samen gaan we kijken welke stijl bij jouw unieke brand past. Omdat we een sterk merkidentiteit hebben gecreëerd weten we zeker dat dit een uniek aangemeten huisstijl zal zijn die perfect bij jouw brand past.

Branding materiaal & website

Branding materiaal
Dit zijn alle visuals of media die gebruikt wordt om jouw brand te promoten. Hierbij kun je denken aan visitekaartjes, briefpapier, e-mail template, cadeau kaarten, templates voor social media, flyers, banners, infographics etc.

Investeer in een website
Een website hoort er niet alleen mooi uit te zien en jouw persoonlijkheid uit te stralen. Het meest belangrijke is dat jouw content strategisch wordt gepresenteerd zodat het jouw doelgroep aanspreekt.

social

Social media ondersteuning

Lauw Design werkt graag met je samen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

info@lauw-design.com